Unul dintre cele mai indragite telefoane este iPhone 8 plus, favorit in preferintele publicului si achizitionat la scara larga odata cu aparitia sa pe pietele din intreaga lume. Cu toate ca nu are aceleasi standarde ca si iPhone X, iPhone 8 prezinta un pret mai scazut, astfel ca devine accesibil si persoanelor cu un buget mai redus.

Asadar, pentru un smartphone atat de avansat, exista si cerinte care impun un set de masuri de siguranta sporite, cu scopul de a-l feri de praf, zgarieturi si alte lovituri. De toate aceste aspecte se va ocupa o husa de protectie. Odata cu popularitatea acestui model de telefon, au crescut si cerintele ce tin de protectia acestuia in randul posesorilor de iPhone 8 plus.

Acest fapt este si firesc in conditiile in care investitia cu privire la acesta este una majora, iar cheltuielile ce tin de reparatii pot ajunge la sume si mai mari. Fiecarei persoane ii va surade, in mod normal, ideea de a opta pentru categoria de huse iPhone 8 plus, ceea ce ar implica o investitie infima in raport cu celelalte cheltuieli ce ar putea surveni.

Oferte in materie de huse pentru iPhone 8 de la Superbstore

Daca si tu detii un telefon iPhone 8 plus si te afli in cautarea unei huse de protectie, magazinul online Superbstore vine in intampinarea ta cu o serie de propuneri si oferte in materie de husele de protectie. Poti alege dintr-o varietatea de optiuni ale modelului potrivit: huse care acopera doar spatele, huse flip sau full cover, care acopera telefonul atat in fata, cat si in spate, oferind o protectie completa.

Cele care pun accentul pe eleganta si rafinament sunt husele book cover, fiind create special dupa forma smartphone-urilor si sunt menite sa asigure protectie superioara carcaselor clasice datorita faptului ca acopera inclusiv ecranul cu o clapeta care se da pe spate sau se deschide in lateral, intocmai precum coperta unei carti. Dezavantajul este ca nu iti permite sa urmaresti constant notificarile de pe telefon fara sa indepartezi clapeta.

Husele metalice sunt, probabil, cele mai rezistente atunci cand vine vorba de socuri. Cu toate ca greutatea adaugata dispozitivului ar putea fi considerata o problema pentru unii, husa metalica prezinta avantajul de a proteja cat mai bine carcasa telefonului de orice zgarietura, lovitura sau alt semn de uzura.

Husele realizate din silicon au la baza un material moale si flexibil, ce contribuie la o protectie sporita a telefonului in momentelor incidentelelor nedorite, precum loviturile si cazaturile. Cele din plastic, de asemeneanea garanteaza un plus de protectie, iar faptul ca sunt foarte subtiri si abia sesizabile pe conturul telefonului prezinta un mare avantaj pentru toti cei care indragesc designul iPhone-ului.

 

In functie de aspectele care primeaza, respectiv cele legate de protectie sau cele de design, se poate realiza o alegere corecta a unei huse. In fond, cu toate ca fiecare dintre noi incearca sa manevreze telefonul cu grija, incercand sa il ferim de factorii externi, uneori graba sau neatentia pot produce consecinte neplacute. Husele sunt antiderapante, astfel incat telefonul sa ramana in mana si nu va aluneca nici chiar daca aaveam mana umeda, actionand asemenea unui magnet, pentru a tine telefonul pe loc, evitand astfel accidentarile neplacute.

Categorii: Livestyle

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *