In lumea pariurilor exista case de pariuri care ofera bonusuri variate, o metoda prin care isi rasplatesc jucatorii. Acestea sunt reale si permit ca in cele din urma, conform conditiilor, sa poti retrage castigurile, daca acestea vor exista. Chiar daca la prima vedere pare atat de simplu sa castigi bani, de fapt este despre bucuria jocului in sine.

O oferta de genul unui bonus fara depunere este valabila o singura data. Nu vei putea crea si alte conturi ale celor care sunt inruditi cu tine, deci conform datelor, de la IP, la adresa sau nume nu trebuie sa existe coincidente. Asta pentru ca va trebui sa iti creezi un cont si pentru validare vei oferi toate datele personale.

Un alt aspect de mentionat este ca de regula un bonus fara depunere este conditionat de rulaj. Poate fi oferit sub forma de bani cash sau rotiri gratuite. In orice caz, nu vei putea cere retragere dupa ce in cont ti se aloca bonusul promis. Scopul acestora este de fapt de a oferi sansa jucatorilor sa experimenteze un anumit tip de joc. Asadar conditiile sunt ceva mai dure privind modul de retragere a banilor, treci prin faza de filtru pentru a demonstra ca ai respectat pasii impusi si ai jucat.

In unele cazuri se cere totusi un depozit, pentru a conditiona retragerea. Se poate ca aceasta situatie sa fie definita de nevoia unui depozit, ulterior de rulare a sumei cel putin o data. Ai putea paria si la pariuri sportive, la gambling, orice cota doresti. Nu toate casele de pariuri fac asta totusi.

Bonusul, o oferta valabila scurt timp

Spun cei mai experimentati, in momentul in care gasesti o oferta de acest gen nu ar trebui sa te gandesti prea mult. Nu ai nimic de pierdut si oferta este de multe ori valabila doar pentru scurt timp. Poti gasi astfel de oferte destul de usor, mai ales ca te ajuta online-ul.

Culmea, multi cred ca un bonus generos care nu este conditionat de depunere este oferit de marile case de pariuri, cunoscute, deci care prezinta incredere. Se pare insa ca orice casa de pariuri poate oferi astfel de bonusuri, uneori cele cu reputatie nu foarte mare sunt mai generoase. Este o strategie de marketing de asemenea, pe care o vor folosi cu succes. Cei sceptici insa vor spune ca este prea complicat sau nu cred in veridicitatea ofertei. Pentru a verifica cat de real este totul mai intai de toate verifici sa fie o casa de pariuri cu licenta. Nu risca nimeni sa isi piarda licenta doar pentru falsa promovare.

Bonusuri diverse se ofera desigur si la depuneri. Aici este deja vorba de cei care au pasiunea de a juca si sunt dispusi sa investeasca in aceasta activitate. Goana dupa cel fara depunere este interesanta pentru ca nu te conditioneaza sa mai joci ulterior, sa depui si sa mentii contul activ. Poti foarte bine sa te bucuri de joc pana termini soldul, poate chiar si sa castigi si sa retragi banii.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *