Luna decembrie te inspira sa alegi un cadou pentru fiecare din cei dragi tie. Cand vine si randul ei, femeii speciale din viata ta, nu uita de asteptarile pe care le are. O sugestie potrivita poate fi colectia de accesorii din piele naturala semnata ANNA CORI. Un brand care ofera echilibru si armonie, in pret si calitate, ce aduce de fiecare data inovatie, un stil pur feminin si inspira femeile sa poarte tot ce tine de bun gust este si raspunsul potrivit pentru tine.

Accesorii din piele

In viziunea femeilor, o tinuta nu este niciodata completa pana cand accesoriile nu sunt aduse in poveste. Fie ca este vorba de bijuterii, de curele, o geanta sau orice altceva, accesoriile sunt menite sa personalizeze un stil, sa faca un accent pe o anumita zona, fie un semn al exclamarii pentru eleganta pe care  o afiseaza purtatoarea.

Pentru optiuni irezistibile, inspira-te din colectia de accesorii din piele de la ANNA CORI. Cu o varietate ce va multumi pe deplin, cu stiluri dintre cele mai interesante, in variante de culori si texturi diferite insa de fiecare data fiind vorba de piele naturala. Iata si cateva sugestii:

Portofele

Nu se poate spune ca un astfel de articol nu este necesar. Chiar daca este expus mai rar, acesta este nelipsit din dotarea unei femei, din geanta acesteia. Exista mereu o preocupare ca acesta sa fie de calitate. In varianta propusa in cadrul paginii annacori.com portofelul din piele laminata este de  senzatie.

Aparent simplu, inchidere in fermor, el insusi este pus in valoare de o nota aurie. Compartimentarea este generoasa si potrivita, atat pentru bani, cat si pentru carduri. Vine in varianta de piele laminata bronz sau argintiu, mai simplu si clasic din piele naturala alba ori din piele cocco, cu o textura rafinata si un ton de roz placut.

Curele

Si de aceasta data este vorba de piele naturala sau cea lacuita, cu o textura lucioasa si mai sofisticata. Curelele sunt in general mai mult decat practice. Se pot crea efecte deosebite, se poate marca talia in mod deosebit, o pata de culoare armonios integrata la o tinuta. In general aproape orice tip de tinuta permite introducerea unei curere, dupa caz. In variantele de la ANNA CORI, ele sunt monocromatice, din piele, mai late sau mai subtiri si cu catarame fine.

Provoaca-i imaginatia de a integra un astfel de accesoriu tinutelor sale. Alege o culoare placuta si ai bifat cu succes un cadou inspirat.

Genti

Daca mizezi pe ceva mai mult atunci un cadou mai pretentios si consistent totodata este legat de o geanta, fie ea de umar sau de mana. Din fericire pentru doritori ANNA CORI nu limiteaza astfel de optiuni, ba chiar exista o colectie intreaga destinata acestor articole. Se pot asorta cu alte tipuri de accesorii, ale aceluiasi brand.

Daca doresti sa iesi din tipare si mai ales sa surprinzi, poti oricand sa mergi pe varianta unui plic. Cu ceva minimalist si clasic nu dai gres, iar in acest sens ANNA CORI dispune de modele din piele naturala, cu inchidere in magnet, in tonuri de culoare la extreme – fie nude, fie pasteluri sau negru, un rosso intens, bordo si multe altele.  

Asa cum te-a obisnuit, ANNA CORI nu dezamageste cand vine vorba de optiuni. Alege cu incredere un cadou inspirat.

Categorii: Fashion

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *