Cererea in casatorie constituie pentru fiecare femeie o poveste magica in care ele se simt cu adevarat printese, o poveste pe care sa o impartaseasca tuturor persoanelor dragi, familiei, prietenilor si ulterior copiilor. Orice domnisoara tinde sa viseze si sa isi imagineze scenariul ideal pentru acest moment inca de mica, motiv pentru care se impune o mare atentie din partea barbatilor la detaliile care sa defineasca momentul in  asa fel incat viitoarea mireasa sa poata fi surprinsa.

Cea mai mare provocare in toata aceasta misiune nu o constituie alegerea momentului, a locatiei sau a fondului muzical, ci inelul de logodna pentru ca el este elementul care va ramane vesnic la mana purtatoarei. Alegerea acestuia reprezinta un proces foarte placut, insa are toate sansele sa devina extrem de coplesitor, atunci cand nu exista anumite repere de care domnii ar trebui sa tina cont.

Cu ajutorul magazinului online www.diamag.ro, am surprins care sunt principalele aspecte de luat in considerare de catre orice barbat atunci cand incepe sa se pregateasca de marea intrebare.

Surpriza

Alegerea inelului de logodna este o misiune complicata prin prisma faptului ca de cele mai multe ori, pretentiile iubitei pot fi foarte mari si greu de atins. Este foarte usor sa cazi in capcana de a achizitiona un model care iti face tie cu ochiul, insa nedorit de ea, sa nimeresti o marime nepotrivita sau multe alte detalii care sa conduca la realizarea unei achizitii necorespunzatoare. Tocmai din acest motiv, multe cupluri decid sa vorbeasca deschis despre asta dinainte, intocmai pentru ca petitorul sa stie care sunt dorintele viitoarei sale mirese. Nu este o decizie gresita, insa erodeaza foarte mult din farmecul unei cereri in casatorie autentice care sa fie realmente surprinzatoare pentru reprezentanta feminina. Acest lucru depinde foarte mult de perspectiva celor doi asupra casatoriei si a povestilor de iubire.

Investitia

Desi nu e atat de placut sa implicam aspectele financiare in acest context, este, totusi, necesar. Un inel de logodna nu ar trebui sa depaseasca prea mult bugetul alocat acestei achizitii, important, fiind de pastrat un echilibru, dar asta nu inseamna ca te poti orienta catre un model realizat dintr-un material slab calitativ care sa straluceasca doar cateva zile dupa ce l-ai daruit. Inainte de a incepe cautarea, trebuie sa te gandesti la faptul ca aceasta este o investitie pe viata, iar partenera il va purta pana la „adanci batraneti”, motiv pentru care, varianta de top ramane: aurul asociat cu diamantul.

Spionajul

Atentia la detalii trebuie sa inceapa cu mult inainte de momentul cererii in casatorie. Asadar, observa micile indicii discrete pe care ea ti le ofera din stilul vestimantar si al accesoriilor pe care le prefera, modelele asupra carora isi atinteste privirea cand intrati impreuna intr-un magazin de bijuterii. In acest fel, iti poate fi mult mai simplu deoarece iti vei limita optiunile, alegerea devenind cu mult mai simpla.

Marimea

Dimensiunea corecta a inelului constituie o alta problema cu care trebuie sa te infrunti. Dar si pentru asta exista diverse solutii pentru ca ea sa nu capete habar de ceea ce se va petrece. Orice magazin are un ringsizer insotit de instructiuni utile pentru ca alegerea sa fie una corespunzatoare. Cu ajutorul unui inel care ii apartine, vei afla dimensiunile exacte asupra carora sa te centrezi in achizitionarea acestei bijuterii.

Consultanta

Un rol foarte important il are si magazinul de la care urmeaza sa cumperi deorece vei avea mare nevoie sa primesti sugestii si recomandari din partea specialistilor. Diamag iti va oferi toata consultanta de care ai nevoie, experienta si profesionalismul expertilor in domeniu este cel mai mare avantaj pe care il poti avea intr-o asemenea decizie.

 

Desi crezi ca ai timp, sa stii ca aceasta e o adevarata provocare ce iti va consuma mult din timpul tau. Poti incepe cat mai devreme cu pasi mici, dar siguri catre materializarea acestui moment special.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *