Mulți oameni plasează pariuri, cu toate acestea, 95% din ei pierd. Vreți să știți cum este posibil să câștigați bani plasând pariurile sportive fără a avea idee de sport?

Ai cautat poate pe Google pariuri sportive biletul zilei cota2? Intrați pe cota2.ro pentru a citi cele mai bune ponturi oferite de cei mai buni tipsteri. Înainte de asta însă, citiți acest articol pentru a descoperi ce este un tipster și cum vă poate ajuta să câștigați bani urmând recomandările lui.

 Ce este un tipster?

Un tipster este un analist sportiv care își monetizează cunoștințele despre sport câștigând bani plasând pariuri sportive. Tipster-ul face publice ponturile sale la pariuri pentru ca urmăritorii săi să poată la rândul lor câștiga. Un tipster va împărtăși cu voi pariurile pe care le face pentru a putea câștiga bani fără să aveți foarte multe cunoștințe sportive. De ce poate un tipster câștiga plasând pariuri? Mulți oameni se întreabă ce diferențe există între un tipster și un parior care în cele din urmă pierde bani. Există mai mulți factori care îi diferențiază.

Un tipster care câștigă bani se specializează de obicei pe un un anumit sport sau chiar pe câteva competiții controlând, studiind și analizând absolut toți factorii sportivi și extra sportivi. Mulți pariori cred că dacă se uită la statisticile norocoase ale meciurilor pot prezice ce se va întâmpla într-un meci de fotbal. Realitatea este că toate acestea sunt luate deja în considerare de casa de pariuri pentru a-și stabili cotele, așa că trebuie să aveți mai multe cunoștințe pentru a le putea învinge și a câștiga bani plasând pariuri. Tipsterii se dedică 100% pariurilor sportive Marea majoritate a persoanelor care pariază fac acest lucru pentru a se recrea. Deși vor să câștige bani, nu își dedică tot timpul pariurilor. Din această cauză nu reușesc să stăpânească bine sportul pe care pariază, iar asta le influențează pronosticurile. Prin urmare, pe termen lung, casa de pariuri este cea care are câștig de cauză.

Tipsterii profesioniști se dedică 100% pariurilor sportive din punct de vedere al timpului și al analizei. Răbdare, gândire rațională și managementul bugetului Un tipster profesionist știe că este imposibil să câștige toate pariurile și că există perioade bune și rele, de aceea își controlează întotdeauna bugetul (banii destinați pariurilor sportive) într-o manieră responsabilă, fără a investi toți banii sau o mare parte a acestora numai într-un pariu. Tipster-ul profesionist are capacitatea de a-și controla exemplar banii investiți în fiecare pariu. Cum știți dacă un tipster este profitabil? Un tipster profitabil este persoana care a demonstrat că este capabilă să le ofere urmăritorilor săi ponturi bune care să îi ajute să câștige bani.

Pentru a vă convinge că un tipster este profitabil, trebuie să studiați rezultatele sale pe o perioadă lungă de timp și pariurile făcute. Nu puteți fi convinși că un tipster va fi profitabil pe termen lung dacă acesta nu a obținut câștiguri în timpul celor cel puțin 500 de pariuri plasate și nu a avut beneficii pe parcursul anilor.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *