Gene fir cu fir, smoc sau de tip banda – acestea sunt optiunile in materie de gene false sau cel putin cele de care ai auzit si poate le-ai si incercat. De fiecare data presupun o munca migaloasa pentru a fi fixate. Din pacate, acel adeziv cu care urmeaza sa se lipeasca de ochi poate afecta si genele naturale. Astfel, dupa ce „durata de viata” a acestora atinge limita maxima, ajungi sa constati ca iti cad si genele naturale.

Constatand care sunt nevoile publicului in materie de gene si care sunt dezavantajele optiunilor deja existente producatorii au gasit solutia – gene magnetice. Acestea poarta denumirea modului in care se ataseaza si anume pe baza de banda magnetica.

Iata care sunt avantajele de folosire ale acestor tipuri de gene

Pot fi purtate timp indelungat ® genele magetice pot fi purtate in repetate randuri si fata de cele care se lipesc si au o singura utilizare varianta magnetica este o investitie buna.

Nu incomodeaza, deci sunt usoare ® unele tipuri de gene adauga volum, dar sunt in egala masura incomode, ce iti ofera senzatia ca pleoapele iti sunt grele. Nu este cazul cand vine vorba de genele magnetice.

Au un efect wow ® sunt dese si se vor masca foarte bine in sirul de gene naturale. Efectul este unul wow, ce iti creeaza imaginea aceea seducatoare pe care ti-o doreai.

Pret accesibil ® vei descoperi setul de gene magnetice in magazinele de specialitate precum Pandera. Pretul este chiar accesibil, tinand cont de modul de folosire si de toate avantajele asa cum sunt expuse in randurile de mai sus.

Se pot monta si demonta usor ® totul este pe baza de magnet. Asadar, atasarea celor doua randuri de gene va fi usoara pentru ca totul se aliniaza datorita magnetului. Daca achizitia ta va fi din cadrul magazinului Pandera descopera aici si o oferta de pret, precum si detalieri despre cum se vor monta. Concret, cele doua benzi magnetice sunt deasupra si dedesubtul liniei de gene naturale.

Poate ca o prima experienta va insemna sa ceri ajutor, dar ulterior te vei descurca si singura. O astfel de metoda iti ofera asadar varianta de mijloc intre a merge la salon, a depinde de programari si de cineva care sa iti monteze genele si a te descurca acasa, fara sa compromiti modul in care vei arata.

Stim foarte bine ca au aparut tot felul de variante de gene pe care sa le montezi si acasa, dar migala ce o presupun este marea diferenta. Este un aspect deloc natural cand genele nu sunt pozitionate perfect pe ochi. Nu este cazul sa te preocupi de acest lucru cand vine vorba de genele magnetice. Acestea nu au nevoie de adeziv, sunt realizate din matase coreana si au un aspect calitativ. O alta diferenta notabila este ca le poti da cu mascara, deci efectul lor va fi amplificat.

Genele magnetice pot fi utilizate zilnic si nu sunt o exagerare, ci un aspect mai aproape de natural, o imbunatatire a genelor naturale.

 


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *